Een pand verkopen?

Melih licht je graag onze werkwijze toe

Welkom bij Consimmo Vastgoed

In de steeds haastigere wereld waarin we leven hebben we nood aan een plek waar we tot rust kunnen komen. Een plek waar we ons thuis kunnen voelen en een plek waar we zonder zorgen onze dagen kunnen slijten met de mensen die we graag hebben. Dat is precies wat wij van Consimmo vastgoed voor u willen: gemoedsrust.

Ook bij het verkopen van uw woning snappen wij dat u op beide oren wilt kunnen slapen. Dat u zich geen zorgen moet maken over papierwerk, juridische rompslomp of het vinden van een geschikte koper. Leg daarom gerust het lot van uw woning in onze handen.

Bij Consimmo Vastgoed doen wij er alles aan om u te ontzorgen.
Van de juiste woning tot de juiste koper ervan.

 
 
Sluitingsdagen: 
Ons kantoor is gesloten van 24/12/2021 tot en met 02/01/2022. Wij wensen iedereen alvast prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!
 
 
Coronamaatregelen: 
Wij raden jullie aan om de onderstaande instructievideo te bekijken voordat u naar een afspraak komt. Klik hier voor meer inlichtingen. #staysafe
 

Nieuws

28-09-2021
Hervorming verkooprecht (registratierechten)
Zoals we allen ondertussen weten is er op 27/09/2021 aangekondigd dat er gesleuteld wordt aan de tarieven van het verkooprecht (registratierechten) vanaf 1 januari 2022 (authentieke akte). Wat weten we intussen?
© Consimmo Vastgoed
23-04-2021
Op huizenjacht in... Genk-Waterschei
Op zoek naar een nieuwe stek in Genk-Waterschei? Lees hier ons interview met Het Laatste Nieuws.
04-01-2021
Melih wordt nieuwe zaakvoerder
Melih wordt nieuwe zaakvoerder bij Consimmo Vastgoed!