Een pand verkopen?

Melih licht je graag onze werkwijze toe

Welkom bij Consimmo Vastgoed

In de steeds haastigere wereld waarin we leven hebben we nood aan een plek waar we tot rust kunnen komen. Een plek waar we ons thuis kunnen voelen en een plek waar we zonder zorgen onze dagen kunnen slijten met de mensen die we graag hebben. Dat is precies wat wij van Consimmo vastgoed voor u willen: gemoedsrust.

Ook bij het verkopen van uw woning snappen wij dat u op beide oren wilt kunnen slapen. Dat u zich geen zorgen moet maken over papierwerk, juridische rompslomp of het vinden van een geschikte koper. Leg daarom gerust het lot van uw woning in onze handen.

Bij Consimmo Vastgoed doen wij er alles aan om u te ontzorgen.
Van de juiste woning tot de juiste koper ervan.

 
Mededeling: 
Ook wij dienen maatregelen te nemen tegen de verspreiding van het Coronavirus. Wij sluiten ons kantoor van 16/03/2020 t.e.m. 19/04/2020. Zie volgend nieuwslinkje voor meer info: 

 

 

Nieuws

16-03-2020
Maatregelen tegen Corona - sluiting kantoor
Ook wij dienen maatregelen te nemen tegen de verspreiding van het Coronavirus en dienen ons kantoor te sluiten van 16/03/2020 t.e.m. 19/04/2020.
bod doen op een huis
26-08-2019
Bod doen op een huis: hoe werkt dat?
Je droomwoning gevonden? Dan wil je onwaarschijnlijk een bod doen op het huis. Maar dat klinkt misschien wel simpeler dan het is. Wij geven je enkele do’s en don’ts voor je eraan begint!
06-08-2019
Consimmo spreekt: Feyza Ekiz
Wie maakt van Consimmo hét vastgoedkantoor voor Genk en omstreken? Wie zit er allemaal in dat ijzersterk team vol bezielers? We laten ze graag zelf aan het woord. Vandaag aan de beurt: Feyza, officemanager en onmisbare support voor het Consimmo-team. You go, girl!