Een pand verkopen?

Melih licht je graag onze werkwijze toe

Welkom bij Consimmo Vastgoed

In de steeds haastigere wereld waarin we leven hebben we nood aan een plek waar we tot rust kunnen komen. Een plek waar we ons thuis kunnen voelen en een plek waar we zonder zorgen onze dagen kunnen slijten met de mensen die we graag hebben. Dat is precies wat wij van Consimmo vastgoed voor u willen: gemoedsrust.

Ook bij het verkopen van uw woning snappen wij dat u op beide oren wilt kunnen slapen. Dat u zich geen zorgen moet maken over papierwerk, juridische rompslomp of het vinden van een geschikte koper. Leg daarom gerust het lot van uw woning in onze handen.

Bij Consimmo Vastgoed doen wij er alles aan om u te ontzorgen.
Van de juiste woning tot de juiste koper ervan.

 

Nieuws

bod doen op een huis
26-08-2019
Bod doen op een huis: hoe werkt da?
Je droomwoning gevonden? Dan wil je onwaarschijnlijk een bod doen op het huis. Maar dat klinkt misschien wel simpeler dan het is. Wij geven je enkele do’s en don’ts voor je eraan begint!
06-08-2019
Consimmo spreekt: Feyza Ekiz
Wie maakt van Consimmo hét vastgoedkantoor voor Genk en omstreken? Wie zit er allemaal in dat ijzersterk team vol bezielers? We laten ze graag zelf aan het woord. Vandaag aan de beurt: Feyza, officemanager en onmisbare support voor het Consimmo-team. You go, girl!
huis verkopen via makelaar
03-07-2019
Huis verkopen via makelaar: zo maken wij het verschil
Wil je vlot en correct je huis verkopen? Via een makelaar is the way to go. We leggen je graag uit hoe wij bij Consimmo het verschil maken voor verkopers. Van uitgebreide voorbereiding tot effectieve verkoop. We’ve got this!