Welkom bij Consimmo Vastgoed

In de steeds haastigere wereld waarin we leven hebben we nood aan een plek waar we tot rust kunnen komen. Een plek waar we ons thuis kunnen voelen en een plek waar we zonder zorgen onze dagen kunnen slijten met de mensen die we graag hebben. Dat is precies wat wij van Consimmo vastgoed voor u willen: gemoedsrust.

Ook bij het verkopen van uw woning snappen wij dat u op beide oren wilt kunnen slapen. Dat u zich geen zorgen moet maken over papierwerk, juridische rompslomp of het vinden van een geschikte koper. Leg daarom gerust het lot van uw woning in onze handen.

Bij Consimmo Vastgoed doen wij er alles aan om u te ontzorgen.
Van de juiste woning tot de juiste koper ervan.

 

Nieuws

Wonen in Waterschei
20-05-2019
Wonen in Waterschei: Genk gefileerd
Consimmo is hét vastgoedkantoor van Genk. Dankzij de vele wijken die deze Limburgse stad telt, is het hier voor iedereen goed wonen. In welke wijk pas jij het best? Wij lichten ze voor je uit in ‘Genk gefileerd’. Wonen in Waterschei bijt de spits af.
Keuring bij verkoop
26-04-2019
Hoe werkt da? Attesten en keuringen bij verkoop
Bij de verkoop van je woning komt helaas ook heel wat administratie kijken. Geen paniek: met onze checklist en hulp zie geen enkel attest of keuring bij verkoop over het hoofd.
Gerrit Vanhove
16-04-2019
Consimmo spreekt: Gerrit Vanhove
Wie maakt van Consimmo hét vastgoedkantoor voor Genk en omstreken? Wie zit er allemaal in dat ijzersterk team vol bezielers? We laten ze graag zelf aan het woord. Vandaag aan de beurt: Gerrit, fervent vastgoedmakelaar en zaakvoerder van Consimmo. Maar ook een natuurliefhebber, gebeten door de reismicrobe.