Luxe nieuwbouwappartementen in Opgrimbie centrum

Penthouse voor € 245.456

Heirstraat 456, 3630 Opgrimbie
Ref: 3.2 Penthouse
2 slaapkamers
103.03m2 grondopp.
Bouwjaar: 2021

Omschrijving

Luxe nieuwbouwappartementen in Opgrimbie centrum
Uitstekend gelegen aan de Heirstraat in Opgrimbie start weldra de opbouw van 14 hedendaagse appartementen. Elk appartement is voorzien van alle comfort, luxe en een ruim leefterras. Prijzen vanaf €195 277,50 excl. kosten, BTW,...

Met zijn moderne architectuur wordt het gebouw zonder twijfel een meerwaarde voor de omgeving. De appartementen zijn ontworpen met oog voor detail en wordt duurzaam afgewerkt dankzij het vakmanschap van de projectontwikkelaar.
Naast het comfortabel wonen staat dit prestigieuze project garant voor levenslang aangenaam wonen. In een omgeving met verscheidene faciliteiten op wandelafstand en een kwalitatief aanbod aan scholen, zullen jong én oud, singles én gezinnen zich helemaal thuis voelen. Door de praktische ontsluiting naar de E314, en de nabijheid van het openbaar vervoer is ook de vlotte bereikbaarheid een belangrijk pluspunt.

++ Mogelijkheid 6% BTW ++

ENKELE TROEVEN OP EEN RIJTJE

• Voor ieder wat wils!
• Centrum Opgrimbie
• Ondergrondse parking en fietsenstalling  
• Vlotte bereikbaarheid  
• Volledig instapklaar afgewerkt  
• Gezellige terrassen  

Verrassend genoeg zit deze moderne nieuwbouw vol geschiedenis

Vooral voor de inwoners van Opgrimbie zal residentie Riva een verwijzing blijven naar het verleden. Honderden mensen koesteren tal van herinneringen aan het oude schoolgebouw en gewezen chirolokalen. 

Een centrum op zich

Opgrimbie is een Maaslands kerkdorp en was tot 1971 een zelfstandige gemeente. Geen wonder dat dit dorp een eigen centrum heeft met allerlei basisvoorzieningen zoals een supermarkt, bakker, krantenwinkel, apotheek…noem maar op!

Kikbeekvallei

Naar prachtige natuur hoeft men in Opgrimbie niet ver te zoeken. De Vallei van de Kikbeekbron is een natuurgebied van 120 ha in én rond een voormalige zand- en grindgroeve, die vervolgens de Kikbeek voedt en naar de Maas stroomt. De vallei maakt deel uit van het Nationaal Park Hoge Kempen.


E314

Met de auto bereikt men binnen 5 minuten de oprit van de E314 met een vlotte verbinding naar Nederland, Genk en Hasselt. Ideaal voor woon- en werkverkeer!

N78

Dankzij de verbindingsweg N78 zijn ook omliggende gemeentes zoals Lanaken, Maastricht, Dilsen-Stokkem en Maaseik vlot te bereiken.

Nieuwe Bunders

Voor wie wonen en werken graag combineert kan terecht bij het toekomstige bedrijventerrein Nieuwe Bunders waar men op termijn minstens 800 jobs wil creëren. 

Prijzen geldig van 19/01/2021 tot 01/07/2021

Meer informatie op www.residentieriva.be!
 

Gelijkvloers

Slaapkamer 1
Slaapkamer 2
Bouwvergunning Ja
Recente bestemming Woongebied
Dagvaardingen Nee
Rechterlijke herstelmaatregel Nee
Bestuursdwang Nee
Last onder dwangsom Nee
Minnelijke schikking Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Ja
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Beschermd pand? Nee
Prijs € 245.455,90
Bebouwing gesloten
Bouwjaar 2021
Aantal slaapkamers 2
Nieuwbouw ja
Staat Nieuwe staat
Grond oppervlakte 103.03 m²
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven
E-peil 40

Panden in de buurt