Consi-interieur

Een eerste indruk van uw woning is heel belangrijk voor een koper. U kan van onze interieurarchitect handige tips en begeleiding krijgen om uw woning verkoop-klaar te maken en optimaal te profileren. Maak gebruik van onze unieke service en verkoop tot 4 maal sneller en verhoog de verkoopprijs tot 8% met een aantal simpele ingrepen! 

Onze adviseurs kunnen u veel tips geven voor een leuk uitzicht van uw pand (binnen en buiten). Soms kunt u deze ingrepen kosteloos uitvoeren (los behangpapier terug vasthangen, opruimen, zorgen voor veel licht, verwijderen van te persoonlijke items, ...); soms brengen de ingrepen een kleine kost mee (b.v.b. enkele deuren of muur herschilderen, behangen, ...) maar de bedoeling is om met een minimum aan ingrepen, een maximum voor de verkoper eruit te halen. 

Mocht u toch een uitgebreidere interieuradvies en/of een renovatie wensen, dan kunnen wij u in contact brengen met professionele bedrijven.

Heeft u geen idee hoe u uw onroerend goed wilt inrichten of te verbouwen? Maak dan een afspraak met onze interieurarcitect voor een vrijblijvend advies. Op basis van uw noden kunnen wij u plannen, schetsen en 3D-renders opmaken!

Meer info op www.consi.be