Wij willen u ontzorgen...

 

In de steeds haastigere wereld waarin we leven hebben we nood aan een plek waar we tot rust kunnen komen. Een plek waar we ons thuis kunnen voelen en een plek waar we zonder zorgen onze dagen kunnen slijten met de mensen die we graag hebben. Dat is precies wat wij van Consimmo vastgoed voor u willen: gemoedsrust.

Ook bij het verkopen van uw woning snappen wij dat u op beide oren wilt kunnen slapen. Dat u zich geen zorgen moet maken over papierwerk, juridische rompslomp of het vinden van een geschikte koper. Leg daarom gerust het lot van uw woning in onze handen.

Bij Consimmo Vastgoed doen wij er alles aan om u te ontzorgen.
Van de juiste woning tot de juiste koper ervan.

Ons team bestaat uit professionele makelaars & adviseurs die u het nodige advies zullen geven. Via advies en ondersteuning streven wij naar een akkoord waarbij de partijen een goed gevoel en vertrouwen hebben. 


Waarvoor staat Consimmo?

Het "CONS"-idee

Consimmo staat voor "consilium" (= Lat. advies) en "consensus" (=Lat. akkoord). Ons ervaren team adviseert u in alle opzichten.
Wij streven naar een duidelijke en transparante samenwerking met elke klant, om onze diensten optimaal en vertrouwelijk te kunnen verlenen. 


Consimmo Vastgoed, van advies tot akkoord!