Nieuws

huis verkopen via makelaar
03-07-2019

Huis verkopen via makelaar: zo maken wij het verschil

Wil je vlot en correct je huis verkopen? Via een makelaar is the way to goWe leggen je graag uit hoe wij bij Consimmo het verschil maken voor verkopers. Van uitgebreide voorbereiding tot effectieve verkoop. We’ve got this!

 

Marktconforme prijs

Een van de belangrijkste zaken bij de verkoop van een huis, is natuurlijk de prijs. Voor een marktconforme prijs baseren wij ons op een uitgebreide schatting. Uiteraard gebeurt die prijsbepaling ook altijd in samenspraak met jou, de verkoper.

 

Aantrekkelijkheid van het huis

Om je huis zo snel en zo goed mogelijk te verkopen, is een goede eerste indruk heel belangrijk. Wij profileren je huis zo aantrekkelijk mogelijk, met deze tools en tricks:

Stijladvies

Tijdens een van onze eerste afspraken kijken wij mee hoe je huis er nog beter uit kan zien. Staat het gras hoog in de tuin? Heb je vlekken op de muur? Jouw huis krijgt een fikse upgrade met enkele kleine ingrepen. 

Professionele foto’s

De meeste potentiële kopers zien een huis eerst online. Mooie en duidelijke foto’s zijn daarom een must. Wij sturen altijd een professionele fotograaf bij je langs, die je huis van zijn beste kant fotografeert. Goede belichting en een degelijke fotokwaliteit: het maakt echt een verschil. 

Checklist

Voor de fotograaf bij je langskomt, ontvang je onze checklist met aandachtspunten voor de fotoshoot. Doe gordijnen open, zorg dat de afwas gedaan is, laat je kinderen hun kamer nog even opruimen… Een net huis staat altijd beter op de foto. 

Virtuele tour

Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Een virtuele tour meer dan 10.000 woorden. Wij hebben de apparatuur in huis om een virtuele tour doorheen je huis te creëren. Aan de hand van 360° foto’s, wandelen mensen als het ware door je huis. Het zorgt ervoor dat kopers een minder vertekend beeld hebben van je woning, en huisbezoeken efficiënter verlopen. 

 

Publiciteit

De prijs ligt vast, de foto’s zijn ingeblikt. Tijd om publiciteit te maken voor je woning! We maken gebruik van heel wat diverse kanalen:

Online

Wij plaatsen je woning niet alleen op onze website, maar ook op alle andere grote immosites. Daarnaast maken we intensief gebruik van sociale media om je woning vlot te verkopen.

Zichtbaarheid op straat

Voor je woning komt uiteraard een groot verkoopbord in een opvallende kleur. Ligt je woning op een weg waar niet veel verkeer passeert, dan hangen wij signalisatiepijlen op in de brede omgeving van de woning. 

The old fashioned way

Online plaatsen en wachten tot iemand belt? Dat is niet hoe wij werken. Wij gaan zelf actief op zoek naar kopers, spreken ons eigen netwerk aan en durven je woning al voor te stellen aan potentieel geïnteresseerden, nog voor de lancering. Kortom: wij halen alles uit de kast voor een succesvolle verkoop.

 

Je huis verkopen via een makelaar heeft meer voordelen dan je denkt. Heb je nog vragen, of wil je eens samenzitten? Contacteer ons gerust of spring eens vrijblijvend binnen. Ons team helpt je graag verder!