Nieuws

14-03-2019

Hoe werkt dat? Je huis snel verkopen met homestyling

Je huis snel verkopen? Dat lukt beter als het er netjes uitziet. De eerste indruk is hierbij cruciaal. Met homestyling helpen en adviseren we je zodat je te verkopen pand er van bij de eerste bezichting extra goed uitziet. En daarin gaan we zo ver als nodig is. Hoe je huis snel verkopen werkt? We leggen het uit.  

Nog voor we overgaan tot de effectieve verkoop van een huis of appartement, kijken we samen of de woning representabel genoeg is. Zitten er vlekken op de muur? Is de deurklink stuk? Het is vaak beter om die kleine dingetjes in orde te brengen nog voor de verkoop. Want ze kunnen de eerste indruk aanzienlijk beïnvloeden. 

Wie aan homestyling denkt, denkt eerst aan het opfleuren van een woning voor het bezoek van potentiële kopers. Geurstokjes, veel licht, een extra accessoire hier en daar, opgemaakte bedden, opgeruimde kamers… Maar ook grotere gebreken kunnen we samen oplossen. Zodat ze ons niet belemmeren om je huis snel te verkopen. We adviseren en helpen waar nodig, zonder dat hier een groot budget voor nodig is. 

Uit het leven gegrepen

Een simpel voorbeeld. De kinderen van verkopers hadden op een muur getekend en vlekken achtergelaten. We hebben de verkopers geadviseerd om een likje verf aan te brengen, zodat potentiële kopers niet worden afgeschrikt. Je huis snel verkopen, wordt anders al moeilijker. 

Bij een oude hoeve gingen we nog een stap verder. Er lag nog heel wat afval rond de woning, maar de alleenstaande inwoner kreeg dat onmogelijk alleen opgeruimd. We zorgden voor de nodige containers en lieten het domein opruimen. 

Je huis snel verkopen= creatief zijn

Bij oudere woningen is het soms moeilijk om je voor te stellen hoe de woning eruit zou kunnen zien. Creativiteit helpt hierbij. We laten bijvoorbeeld regelmatig renders maken, waarop we de vele mogelijkheden van een woning tonen. We bekijken pand per pand hoe je huis sneller kan verkopen, en bespreken de mogelijkheden met jou.

Wij gaan duidelijk een stap verder om je huis snel te verkopen. We zijn oplossingsgericht, denken mee en hebben een breed netwerk dat helpt om je woning volledig te stylen. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Contacteer ons en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen!