Nieuws

Goede makelaar
19-03-2019

Hoe werkt dat? Een goede makelaar herken je aan het verkoopgesprek

 

Hoe herken je een goede makelaar? En weet je welk vlees je in de kuip hebt? Want wie zijn woning verkoopt, wilt dat uiteraard doen bij een makelaar die getalenteerd en betrouwbaar is. En dat merk je al tijdens het eerste verkoopgesprek. Wij bij Consimmo durven onszelf goede makelaars te noemen, en wel om de volgende redenen. 

Jij praat, wij luisteren

Een verkoopgesprek begint voor ons niet met praten over waarom je voor ons moet kiezen. Neen, als goede makelaars luisteren wij liever eerst naar jou. Waarom verkoop je jouw woning? Wat zijn je behoeftes? Een huis verkopen is vaak een emotionele zaak. Door jouw verhaal te horen, kunnen we je gerichter helpen en de juiste oplossingen aanreiken. Zo weet jij ook dat je ons kunt vertrouwen.

Vraag en aanbod

Verkopen is een spel van vraag en aanbod. Dat weet elke goede makelaar. Het is daarom altijd een zoektocht naar de juiste balans tussen een commercieel interessante en realistische prijs. Hierin staan we uiteraard open voor jouw argumenten. Het resultaat moet een consensus zijn, dat tegelijk een vlotte verkoop garandeert.  

Eerlijkheid duurt het langst

Een waarheid als een koe. Natuurlijk willen we graag met je samenwerken. Maar we gaan je geen onwaarheden verkopen, in de hoop dat je beslist om met ons in zee te gaan. Dan kunnen we onszelf geen goede makelaars noemen. Eerlijk en transparant zijn, dat werkt het best. En resulteert ook altijd in een resultaat waar alle partijen zich in kunnen vinden.

Wij zijn niet het type gladde makelaars dat zijn voet tussen de deur steekt. Meedenken en begeleiden staat bij ons centraal. Het bewijs? Als je na ons gesprek niet meteen knopen wilt doorhakken, dan begrijpen we dat. Weken later mag je nog altijd bij ons aankloppen om op de deal in te gaan.  

Goede makelaars? Die vind je bij Consimmo

Wees gerust: bij Consimmo kom je sowieso bij een goede makelaar terecht. Eentje die jou en jouw wensen centraal zet. Eentje die je kan vertrouwen én die eerlijk is. Want dat zijn de fundamenten van een goede samenwerking. Kom de kracht van Consimmo zelf ontdekken en spring eens binnen. Of contacteer ons voor meer informatie!