Nieuws

06-08-2019

Consimmo spreekt: Feyza Ekiz

Wie maakt van Consimmo hét vastgoedkantoor voor Genk en omstreken? Wie zit er allemaal in dat ijzersterk team vol bezielers? We laten ze graag zelf aan het woord. Vandaag aan de beurt: Feyza, officemanager en onmisbare support voor het Consimmo-team. You go, girl!

Feyza rolde in oktober 2018 binnen bij Consimmo. “Mijn officiële functie is officemanager, maar dat dekt niet de volledige lading. In feite kan je het zo stellen: ik probeer Gerrit, Silvio en Melih zoveel mogelijk te ontzorgen, zodat zij hun werk optimaal kunnen doen. Ik neem de administratieve taken op mij, maar manage ook de backoffice. Opvolging, afhandeling, agendabeheer, klantencontact. Ze kunnen hier op mij rekenen (lacht).” 

“Ik ben afgestudeerd als vastgoedbediende, maar volg momenteel ook de opleiding tot vastgoedmakelaar in avondschool. Zo kan ik Consimmo nog meer ondersteunen. Momenteel is het zomerstop bij de avondschool, dat mag wel even (lacht). Het is heel druk, ik heb twee avonden per week les, moet studeren voor mijn examens en werk hier fulltime. Gelukkig doe ik het allemaal graag, anders is zoiets moeilijk vol te houden.”

Thuis bij Consimmo

“Ik ben heel blij dat ik aan de slag kon bij Consimmo. Dit is mijn tweede thuis, ik ben hier heel graag. Ze moeten me soms echt naar huis sturen. Ik kan de tijd echt uit het oog verliezen omdat ik zo graag bezig ben met mijn job en me hier op mijn gemak voel. Mijn dagen zijn ook heel gevarieerd, een dagelijkse sleur ken ik niet.”

“Wat mijn dagen op het werk extra leuk maken, zijn de postpakketjes die hier vaak aankomen. Ik geef het toe, ik ben een fervent online shopper (lacht). De postbodes kennen ondertussen mijn naam al, de meeste pakjes die hier aankomen zijn uiteindelijk voor mij.”

“Het leuke aan Consimmo is voor mij de familiale sfeer. We hebben hier geen eilandjes, iedereen kan goed met elkaar om. De sfeer zit goed, er kan al eens een lach vanaf. Dat is ook de manier waarop we met onze klanten omgaan. Het moet allemaal niet te stijf zijn. Geef ons maar vlot, enthousiast en professioneel. Dat gaat perfect samen.”

Hart voor Genk

“Ik ben zelf een geboren en getogen Genkenaar en heb mijn roots in Waterschei. Ik zie me hier zeker blijven wonen. Al spreekt ook Bret-Gelieren mij wel aan. Ik zou nooit uit Genk weg willen. Het multiculturele en de gastvrijheid liggen me te nauw aan het hart.” 

“Ben ik niet aan het werk, dan ga ik heel graag wandelen hier in de omgeving. Voor een wandeling met mijn vriendinnen trek ik graag naar Bokrijk, Thor Park of het sportcentrum. We babbelen gezellig bij terwijl we bewegen, en maken erna tijd voor een drankje in Genk-centrum. Meer moet dat soms niet zijn.”