Nieuws

28-09-2021
Hervorming verkooprecht (registratierechten)
Zoals we allen ondertussen weten is er op 27/09/2021 aangekondigd dat er gesleuteld wordt aan de tarieven van het verkooprecht (registratierechten) vanaf 1 januari 2022 (authentieke akte). Wat weten we intussen?
© Consimmo Vastgoed
23-04-2021
Op huizenjacht in... Genk-Waterschei
Op zoek naar een nieuwe stek in Genk-Waterschei? Lees hier ons interview met Het Laatste Nieuws.
04-01-2021
Melih wordt nieuwe zaakvoerder
Melih wordt nieuwe zaakvoerder bij Consimmo Vastgoed!
05-05-2020
Plaatsbezoeken tijdens coronamaatregelen
Een bezoek inplannen met ons? Goed nieuws! Dat kan terug vanaf 11 mei. Wij raden jullie aan om dit artikel aandachtig te lezen voordat u een afspraak maakt.
16-03-2020
Maatregelen tegen Corona - sluiting kantoor
Ook wij dienen maatregelen te nemen tegen de verspreiding van het Coronavirus en dienen ons kantoor te sluiten vanaf 16/03/2020, dit zolang de coronamaatregelen van kracht zijn.
bod doen op een huis
26-08-2019
Bod doen op een huis: hoe werkt dat?
Je droomwoning gevonden? Dan wil je onwaarschijnlijk een bod doen op het huis. Maar dat klinkt misschien wel simpeler dan het is. Wij geven je enkele do’s en don’ts voor je eraan begint!
06-08-2019
Consimmo spreekt: Feyza Ekiz
Wie maakt van Consimmo hét vastgoedkantoor voor Genk en omstreken? Wie zit er allemaal in dat ijzersterk team vol bezielers? We laten ze graag zelf aan het woord. Vandaag aan de beurt: Feyza, officemanager en onmisbare support voor het Consimmo-team. You go, girl!
huis verkopen via makelaar
03-07-2019
Huis verkopen via makelaar: zo maken wij het verschil
Wil je vlot en correct je huis verkopen? Via een makelaar is the way to go. We leggen je graag uit hoe wij bij Consimmo het verschil maken voor verkopers. Van uitgebreide voorbereiding tot effectieve verkoop. We’ve got this!
wonen in Bret-Gelieren
03-07-2019
Wonen in Bret-Gelieren: Genk gefileerd
Consimmo is hét vastgoedkantoor van Genk. Dankzij de vele wijken die deze Limburgse stad telt, is het hier voor iedereen goed wonen. In welke wijk pas jij het best? Wij lichten ze voor je uit in ‘Genk gefileerd’. Vandaag vertellen we je waarom het goed wonen is in Bret-Gelieren.
02-07-2019
Emiel Van Dorenlaan onderbroken: Consimmo blijft bereikbaar
Vanaf 1 juli 2019 zal de Emiel Van Dorenlaan 1,5 maand onderbroken worden ter hoogte van de brug van de autosnelweg. Zowel voor fietsers als wagens zullen omlei…
26-06-2019
Hoeveel is mijn huis waard? De kostenbepalers
Wanneer je jouw huis wilt verkopen, word je al snel geconfronteerd met een belangrijke vraag: hoeveel is mijn huis waard? We helpen je graag met een correcte professionele schatting, maar lijsten ook al even de belangrijkste kostenbepalers voor je op.
Melih Isleyen
07-06-2019
Consimmo spreekt: Melih Isleyen
Wie maakt van Consimmo hét vastgoedkantoor voor Genk en omstreken? Wie zit er allemaal in dat ijzersterk team vol bezielers? We laten ze graag zelf aan het woord. Vandaag aan de beurt: Melih, een van de drijvende krachten achter Consimmo. Rockliefhebber en Genkenaar in hart en nieren.
EPC-score
28-05-2019
EPC-score, hoe werkt dat?
Het EPC of energieprestatiecertificaat. Ondanks dat het een wijdverspreid begrip is, zitten veel mensen nog met vragen erover. Wanneer is een EPC-score goed? En hoe worden die EPC-scores berekend? Consimmo to the rescue, met een overzicht van hoe het energieprestatiecertificaat werkt.
Wonen in Waterschei
20-05-2019
Wonen in Waterschei: Genk gefileerd
Consimmo is hét vastgoedkantoor van Genk. Dankzij de vele wijken die deze Limburgse stad telt, is het hier voor iedereen goed wonen. In welke wijk pas jij het best? Wij lichten ze voor je uit in ‘Genk gefileerd’. Wonen in Waterschei bijt de spits af.
Keuring bij verkoop
26-04-2019
Hoe werkt dat? Attesten en keuringen bij verkoop
Bij de verkoop van je woning komt helaas ook heel wat administratie kijken. Geen paniek: met onze checklist en hulp zie geen enkel attest of keuring bij verkoop over het hoofd.
Gerrit Vanhove
16-04-2019
Consimmo spreekt: Gerrit Vanhove
Wie maakt van Consimmo hét vastgoedkantoor voor Genk en omstreken? Wie zit er allemaal in dat ijzersterk team vol bezielers? We laten ze graag zelf aan het woord. Vandaag aan de beurt: Gerrit, fervent vastgoedmakelaar en zaakvoerder van Consimmo. Maar ook een natuurliefhebber, gebeten door de reismicrobe.
Goede makelaar
19-03-2019
Hoe werkt dat? Een goede makelaar herken je aan het verkoopgesprek
Hoe herken je een goede makelaar? En weet je welk vlees je in de kuip hebt? Want wie zijn woning verkoopt, wilt dat uiteraard doen bij een makelaar die getalenteerd en betrouwbaar is. En dat merk je al tijdens het eerste verkoopgesprek. Wij bij Consimmo durven onszelf goede makelaars te noemen, en wel om de volgende redenen.
14-03-2019
Hoe werkt dat? Je huis snel verkopen met homestyling
Je huis snel verkopen? Dat lukt beter als het er netjes uitziet. De eerste indruk is hierbij cruciaal. Met homestyling helpen en adviseren we je zodat je te verkopen pand er van bij de eerste bezichting extra goed uitziet. En daarin gaan we zo ver als nodig is. Hoe je huis snel verkopen werkt? We leggen het uit.
huis schatten
25-02-2019
Hoe werkt dat? Een huis schatten
Je wil je huis verkopen. Maar hoeveel kan je vragen voor je woning? Het is moeilijk om een prijs te plakken op je eigen bezit, zeker omdat er vaak een emotionele waarde aan kleeft. Maar geen nood: wanneer je jouw woning door ons laat verkopen, zullen we altijd beginnen met de waarde van je huis te schatten. Hoe dat werkt? We leggen het uit in 4 punten.