Ref: 0352

Handelspand met woonst in Genk!

  • 3 slaapkamers
  • 1 badkamer
  • 170 kWh/m2/jaar
  • 2009
  • 308 m²
  • 247 m²
Wonen en werken in hetzelfde gebouw? Dan is dit pand met woonst en handels- of praktijkruimte gelegen ter hoogte van Guillaume Lambertlaan 109 ideaal voor u!

Appartement 
Het appartement is volledig privaat gelegen en heeft twee aparte toegangsdeuren.

Indeling appartement: inkomhal, woonkamer met bureauruimte, 3 slaapkamers, geïnstalleerde keuken, badkamer, een apart gastentoilet en een ruim terras. Het terras is bereikbaar via de keuken en via een vaste trap langs de buitenkant. Het appartement beschikt tevens over een parking. Er is ook nog een kelderruimte aanwezig die volledig ingericht kan worden.

Technische informatie:
De vensters zijn voorzien van aluminium profielen met dubbele hoogrendementsbeglazing, uitgerust met automatische rolluiken. Verwarming op aardgas. EPC label B.

Handelsruimte
Met een totale oppervlakte van +- 140m² beschikt het handelspand over de nodige ruimte voor uw activiteit en kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden, zowel voor handelaars als vrije beroepen. Denk maar aan horeca, winkel, kappers, schoonheidssalon, zonnebank, dierenarts, praktijkruimte…

Indeling: handelsruimte, berging, een aparte keuken en een ruime sanitaire ruimte met 3 toiletten. Tevens kan de handelsruimte gebruik maken van de kelder, die ook volledig ingericht kan worden. De handelsruimte heeft een eigen centrale verwarming met condenserende aardgasketel.  

Het handelspand beschikt over eigen parkeerruimtes voor klanten, maar er zijn ook nog voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Het handelspand is vergund om eventueel omgevormd te worden naar een gelijkvloers appartement. De goedgekeurde plannen hiervan zijn aanwezig.

Technische informatie:
De vensters zijn voorzien van aluminium profielen met dubbele hoogrendementsbeglazing. Verwarming op aardgas. EPC label B.


Buurtinformatie:
Zeer gunstig gelegen, op wandel- en fietsafstand van het wijkcentrum Driehoeven, waar we allerhande faciliteiten kunnen terugvinden zoals supermarkten, bakkerij, eetzaakjes, scholen, openbaar vervoer etc., alsook de C-Mine, de Vennestraat, Scholencampus van Genk en het SportinGenk Park zijn op enkele ogenblikken te bereiken. Het pand is ook slechts op enkele minuten rijafstand van het bruisende stadscentrum van Genk gelegen. Daarnaast heeft dit pand een strategische ligging met een goede verbinding naar de belangrijkste verbindingswegen en de E314.

Het appartement en de handelszaak zijn volledig gescheiden en apart te gebruiken/verhuren, er zijn 2 busnummers aanwezig.

Ideaal voor personen die willen werken en wonen in hetzelfde gebouw! Ook geschikt als investering om te verhuren.

Wordt dit uw nieuwe woning en zaak? Contacteer ons via T: 089 69 30 01 of info@consimmo.be
Naam
Melih Isleyen
Tel.
+32 89 69 30 01
E-mail
melih@consimmo.be

Verdieping -1

Kelder
Kelder

Gelijkvloers

Handels-/praktijkruimte
3x Toilet
Keuken
Berging
Parkeerplaats

Verdieping 1

Inkomhal
Woonkamer
Keuken
3x Slaapkamer
Badkamer
Toilet
Terras
Parkeerplaats
Bouwjaar
2009
Prijs
€ 598.000
KI (niet geïndexeerd)
€ 1.455,00
EPC
170 kWh/m2/jaar
EPC ref.
20231222-0003088005-RES-1
Label
epc waarde b
Totale opp. grond
308 m²
Bewoonbare opp.
247 m²
Aardgas
Ja
Elektriciteit
Ja
Stadswater
Ja
Beglazing
Dubbele
Raamwerk
Aluminium
Verwarming
Aardgas
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
G(ebouw)-score info
A
P(erceel)-score info
A
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Neen
Renovatieplicht
Niet ingegeven