Ref: 0352-1

Handelspand met een topligging in Genk!

  • 2009
  • 308 m²
  • 141 m²
Bent u op zoek naar een handelspand met een strategische ligging in Genk? Bekijk dan dit pand ter hoogte van de Guillaume Lambertlaan 109!

Met een totale oppervlakte van +- 140m² beschikt het pand over de nodige ruimte voor uw activiteit en kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden, zowel voor handelaars als vrije beroepen. Denk maar aan horeca, winkel, kappers, schoonheidssalon, zonnebank, dierenarts, praktijkruimte…

Indeling: handelsruimte, berging, een aparte keuken en een ruime sanitaire ruimte met 3 toiletten. Tevens kan de handelsruimte gebruik maken van de kelder, die ook volledig ingericht kan worden.

Het handelspand beschikt over eigen parkeerruimtes voor klanten, maar er zijn ook nog voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Het pand is vergund om eventueel omgevormd te worden naar een gelijkvloers appartement. De goedgekeurde plannen hiervan zijn aanwezig.

Technische informatie:
De vensters zijn voorzien van aluminium profielen met dubbele hoogrendementsbeglazing, uitgerust met automatische rolluiken. Verwarming op aardgas. EPC label B.

Buurtinformatie:
Het pand is strategisch goed gelegen, op wandel- en fietsafstand van het wijkcentrum Driehoeven, waar we allerhande faciliteiten kunnen terugvinden zoals supermarkten, bakkerij, eetzaakjes, scholen, openbaar vervoer etc., alsook de C-Mine, de Vennestraat, Scholencampus van Genk en het SportinGenk Park zijn op enkele ogenblikken te bereiken. Het pand is ook slechts op enkele minuten rijafstand van het bruisende stadscentrum van Genk gelegen. Daarnaast heeft dit handelspand een goede verbinding naar de belangrijkste verbindingswegen en snelwegen.

Wordt dit pand uw nieuwe werkplek? Aarzel niet om ons te contacteren voor meer inlichtingen/afspraak via T: 089 69 30 01 of info@consimmo.be.
Naam
Melih Isleyen
Tel.
+32 89 69 30 01
E-mail
melih@consimmo.be

Gelijkvloers

Handels-/praktijkruimte
Keuken
Berging
3x Toilet
Parkeerplaats
Kelder
Bouwjaar
2009
Prijs
€ 299.000
EPC ref.
20231222-0003088103-KNR-1
Label
epc waarde b
Totale opp. grond
308 m²
Bewoonbare opp.
141 m²
Aardgas
Ja
Elektriciteit
Ja
Rolluiken
Ja
Stadswater
Ja
Videofoon
Ja
Beglazing
Dubbele
Raamwerk
Aluminium
superisolerende beglazing
Rolluiken
automatische rolluiken
Verwarming
Aardgas
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
G(ebouw)-score info
A
P(erceel)-score info
A
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Neen
Renovatieplicht
Niet ingegeven