Ref: 0326

Handelswoning en ruim duplexappartement met goede visibiliteit in Heusden-Zolder!

  • 5 slaapkamers
  • 1 badkamer
  • 199 kWh/m2/jaar
  • 1990
  • 583 m²
  • 402 m²
Wonen en werken in hetzelfde pand? Of wilt u investeren? Bekijk dan dit ruim handelshuis met goede visibiliteit gelegen te Kolderhof 3 in Heusden-Zolder.

Indeling:
Op het gelijkvloers vinden we een handelsruimte van ong. 160m². Het handelspand biedt een waaier aan mogelijkheden en is geschikt voor verschillende doeleinden! De gemeente heeft eveneens een gunstig advies verleend voor het transformeren van het handelspand naar een appartementencomplex. 

Op verdieping treffen we het duplexappartement van ong. 240m². Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime woonkamer met toegang tot de keuken, een eetkamer, toilet met lavabo en 3 slaapkamers. Op de tweede verdieping zijn er nog 2 slaapkamers, een douchekamer, waskamer, badkamer met toilet en berging. Er is ook een kelder aanwezig, die gebruikt kan worden als extra opslagruimte. Het appartement beschikt tevens ook over een terras die toegankelijk is via de keuken, een gezellige tuin met brede oprit en 2 garages. Perceelgrootte bedraagt 5a 83ca.

Technische informatie:
Handelsgelijkvloers: De vensters zijn voorzien van aluminium profielen met dubbele beglazing. Verwarming op elektriciteit (airco's). EPC label E.
Duplexappartement: De vensters zijn voorzien van aluminium profielen met dubbele beglazing. Verwarming op aardgas. EPC label B. 

Buurtinformatie:
Gunstig en strategisch goed gelegen in Heusden-Zolder, om het hoekje van het centrum van Zolder, tegenover de steenkoolmijncite. Uitstekende verbinding met de hoofdwegen, omliggende gemeenten en de E314. Winkels, openbaar vervoer, scholen en allerhande faciliteiten in de directe omgeving!

Kortom, dit pand biedt de ideale combinatie van een commerciële ruimte met goede visibiliteit, bereikbaarheid en een comfortabel duplexappartement. Aarzel niet en plan vandaag nog een bezichtiging in om deze unieke mogelijkheid in Kolderhof Heusden-zolder te ontdekken! Ook geschikt als investeringspand om te verhuren. Het handelspand is momenteel verhuurd aan €950/maand.

Wenst u dit pand te bezichtigen? Contacteer ons dan via T: 089 69 30 01 of info@consimmo.be! Bekijk ook de virtuele tour op onze website www.consimmo.be!
Naam
Melih Isleyen
Tel.
+32 89 69 30 01
E-mail
melih@consimmo.be

Verdieping -1

Kelder

Gelijkvloers

Handels-/praktijkruimte
159 m²
Berging
2x Garage
Tuin

Verdieping 1

Hal
Woonkamer
Eetkamer
Keuken
3x Slaapkamer
Toilet
Terras

Verdieping 2

Nachthal
2x Slaapkamer
Wasplaats
Badkamer
Bouwjaar
1990
Oriëntatie tuin
Zuidoost
Prijs
€ 499.000
KI (niet geïndexeerd)
€ 2.198,00
EPC
199 kWh/m2/jaar
EPC ref.
20230810-0002962341-RES-1
Label
epc waarde b
Totale opp. grond
583 m²
Bewoonbare opp.
402 m²
Aardgas
Ja
Elektriciteit
Ja
Beglazing
Dubbele
Raamwerk
Aluminium
Verwarming
Aardgas
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
G(ebouw)-score info
A
P(erceel)-score info
A
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Neen
Renovatieplicht
Niet ingegeven